Nagy_Zsófia_PORTFOLIO

Bogyólé

wine labels 2017-19

Mi is az a Bogyólé?

A villányi lankák „bozsoléja” a franciaországi Beaujolais Nouveau /bozsolé nuvo/ hagyományait követve készül. E különleges borkészítés lényege, hogy maga a bor a bogyón belül születik, erre utal a „Bogyólé” elnevezés. Ez a bor október közepén-végén hagyja el a szülői házat és üdén, fiatalon kezdi meg hódító útját. A cél, hogy a palackra tekintve a fogyasztókat azonnal átjárja a kellemes izgatottság, bizsergés és kíváncsiság!

Jelszó: játékosság,üdeség,lendület,frissesség,elegancia

A másfél évtizede nagy sikerrel futó Bogyólé művészi borcímkepályázat minden évben megmozgatja a kreatív gondolkodású, borszerető fiatal művészeket, amelyet a Vylyan Pincészet a PÉCSI Tudományegyetem Művészeti Kar, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem, az Egri Eszterházy Károly Egyetem, a Soproni Egyetem, a KREA Kortárs Művészeti Iskola, a VISART Művészeti Akadémia és a Kaposvári Egyetem bevonásával ír ki. A tervezési folyamatokban szabad kezet kapnak a jelentkezők, fontos kikötés azonban, hogy a címkéken az újbor jellegzetességei köszönjenek vissza és illeszkedjen a Vylyan arculatához.

Jobbra látható a 2018-as bogyólé cimketervem

2017 bogyólé cimketerv
Urku Portfolio
Urku Portfolio
Urku Portfolio


Koncepció / Concept

A Zsuga egy magas színvonalú és kivitelezésű 32 lapos magyar kártya redesign. Több kiadásban is elkészült. egyszínes és 4 színes formában. Saját kezűleg rajzolt karakterek és minták díszítik a lapokat amelyek 16db karakteres és 16db számozott kártyát jelentenek . A hagyományos tavasz, nyár, ősz és tél témában gondolkodtam, ami a színekben köszön leginkább vissza. A karakterek emberek helyett állatok lettek izgalmasabbá téve a kompozíciókat. mint majd látni fogják az alsók egyes halfajtákat mintáznak, a felsők medvéket, a király majmokat és végül az ászok a fenséges nagymacskák fajába tartoznak. Célom az volt többek között hogy újra népszerűsítsem a magyar kártyát, és persze még nem terveztem kártyát így remek kihívás is volt számomra. //

Zsuga is a high quality, redesign 32-card Hungarian card. It has been released in several editions. Single color and 4 color forms. Hand-drawn characters and patterns decorate the cards, which are 16-character and 16-numbered cards. I was thinking about the traditional spring, summer, autumn and winter, which is the best in colors. The characters became animals instead of people, making the compositions more exciting. As you will see the lower fishes of some fish species, the top bears, the king monkeys, and finally the aces belong to the majestic big cats. My goal was, among other things, to popularize the Hungarian card again, and of course I did not plan a card so it was a great challenge for me.

Urku Portfolio
Urku Portfolio

Right Box Text

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

It includes a A6 flyer, A5 folder, A4 horizontal paper and a business card mockup. You can easily put your own graphics and create a new layout according to your needs.

1.

Suspendisse ultricies tellus eget nisl molestie, quis sagittis mauris placerat.

2.

Pellentesque et nulla pulvinar, bibendum quam ac, cursus turpis.

3.

Sed quam odio, blandit sit amet dapibus id, aliquet sollicitudin enim.

4.

Morbi hendrerit laoreet lectus a fringilla.

Urku Portfolio