Nagy_Zsófia_PORTFOLIO

Zsuga Playing Cards

Redesign

Hungarian playing cards redesig

Probléma felvetés / Problem

Napjainkban nem látni magyar kártyával játszó embereket, szinte telejesen a perifériára szorult ez a nagyszerű és történelmi jelentőségű kártya. Míg a franciakártyákat előszeretettel redesign-olják újra és újra addig kutatásaim alapján a magyarkártyából lényegesen kevesebb újítást találtam, pedig a fejlődés a fennmaradáshoz elengedhetetlen.

zsuga magyarkártya
Urku Portfolio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit
in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Right Box Small Text

Koncepció / Concept

A Zsuga egy magas színvonalú és kivitelezésű 32 lapos magyar kártya redesign. Több kiadásban is elkészült. egyszínes és 4 színes formában. Saját kezűleg rajzolt karakterek és minták díszítik a lapokat amelyek 16db karakteres és 16db számozott kártyát jelentenek . A hagyományos tavasz, nyár, ősz és tél témában gondolkodtam, ami a színekben köszön leginkább vissza. A karakterek emberek helyett állatok lettek izgalmasabbá téve a kompozíciókat. mint majd látni fogják az alsók egyes halfajtákat mintáznak, a felsők medvéket, a király majmokat és végül az ászok a fenséges nagymacskák fajába tartoznak. Célom az volt többek között hogy újra népszerűsítsem a magyar kártyát, és persze még nem terveztem kártyát így remek kihívás is volt számomra. //

Zsuga is a high quality, redesign 32-card Hungarian card. It has been released in several editions. Single color and 4 color forms. Hand-drawn characters and patterns decorate the cards, which are 16-character and 16-numbered cards. I was thinking about the traditional spring, summer, autumn and winter, which is the best in colors. The characters became animals instead of people, making the compositions more exciting. As you will see the lower fishes of some fish species, the top bears, the king monkeys, and finally the aces belong to the majestic big cats. My goal was, among other things, to popularize the Hungarian card again, and of course I did not plan a card so it was a great challenge for me.

Urku Portfolio
Urku Portfolio

Right Box Text

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

It includes a A6 flyer, A5 folder, A4 horizontal paper and a business card mockup. You can easily put your own graphics and create a new layout according to your needs.

1.

Suspendisse ultricies tellus eget nisl molestie, quis sagittis mauris placerat.

2.

Pellentesque et nulla pulvinar, bibendum quam ac, cursus turpis.

3.

Sed quam odio, blandit sit amet dapibus id, aliquet sollicitudin enim.

4.

Morbi hendrerit laoreet lectus a fringilla.

Urku Portfolio